RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke utro mot Lampard

Foto: AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
José Mourinho lover å vente på sin utkårede.

José Mourinho innser at Frank Lampard ikke kommer til Inter med det første. Men portugiseren lover å vente på midtbanestjernen.

At den tidligere Chelsea-manageren sikler etter sin tidligere midtbanestjerne, er ingen hemmelighet. Men at Chelsea er lite villige til å la stjernen sin forsvinne til Inter og italiensk fotball, er like tydelig.

Mourinho begynner å innse at Lampard spiller for Chelsea den kommende sesongen. Sesongen etter det, derimot¿

Kontrakten går ut
For i juni neste år utløper Lampards kontrakt med Chelsea. Da satser Mourinho på at Lampard igjen blir en av hans trofaste disipler på banen.

– Det vil være lettere for Lampard å spille for Chelsea ut den kommende sesongen, for deretter å komme hit neste sesong, sier José Mourinho ifølge BBC.

– Det ser vanskelige ut med tanke på å få han hit nå, men neste sesong ser enklere ut, sier portugiseren.

Inter-sjefen har forsøkt å få midtbanestrategen til Italia allerede, men Chelsea har avslått alle bud på sin midtbanesjef og visekaptein.

Om Lampard velger å gå til Inter etter endt sesong neste år, kan Inter hente stjernen gratis til klubben. Et scoop av de sjeldne, med andre ord.

Blir værende?
Men Chelsea har slett ikke gitt opp håpet om at Lampard skal signere en ny kontrakt i løpet av de kommende månedene. Og spilleren selv har kommet med signaler om at han ønsker å bli i klubben. Derimot ønsker han en femårskontrakt – mens Chelsea så langt bare har ønsket å gi han en fireårskontrakt.

– Vi håper å komme til enighet, og er i kontinuerlig dialog med Frank angående kontrakten, sier Chelsea-direktør Peter Kenyon.

– Men uansett om vi blir enige eller ei, har vi gått ut fra at Frank uansett spiller i Chelsea ut den kommende sesongen, legger Kenyon til.

Luiz Felipe Scolaris inntog i Chelsea har ikke gjort kontraktsforhandlingene noe enklere. Snarere tvert imot. Den nybakte Chelsea-manageren har bidratt til spekulasjonene med å si at Lampard gjerne vil bli i mer enn ett år til, samtidig som at spillerens agent har uttalt at Lampards fremtid er fullstendig uviss.

Én ting er derimot helt sikkert: Lampard er velkommen under José Mourinho sine vinger igjen ...

(ANB)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere