Gå til sidens hovedinnhold

Illsint Klopp løp rett bort til dommeren. Nå avsløres hva som ble sagt

Liverpool-manageren spekulerer i om dommer Felix Brych hadde en personlig agenda mot Sadio Mané, etter en hendelse under tirsdagens Champions League-kamp.

Liverpool tapte borte mot Real Madrid i den første av tok Champions League-kvartfinaler tirsdag kveld og er dermed i trøbbel med tanke på avansement.

Liverpool slet voldsomt i første omgang og mål av Vinicius Junior og Marco Asensio sørget for at hjemmelaget gikk til pause med en 2-0-ledelse i Madrid.

I forkant av 2-0-målet var det imidlertid en situasjon som ble heftig diskutert på banen. I andre enden av matta ble nemlig Sadio Mané lagt i bakken rett i forkant av at Real Madrid gikk opp og scoret sitt andre mål. TV-bildene viste at Liverpool-spilleren fikk en klar albue i ryggen av Lucas Vazquez og burde fått frispark.

LES OGSÅ: Tafatt Liverpool tapte mot Real Madrid. Salah-scoring gir likevel håp

Klopp fikk svar

Dommer Felix Brych, som ikke hadde sin beste kamp tirsdag, var langt unna situasjonen og bare vinket spillet videre. Da ballen noen sekunder senere lå i nettet på andre siden, var Mané naturlig nok rasende og ble tildelt et gult kort.

Ute ved sidelinjen var også manager Jürgen Klopp i harnisk. Klopp, som vanligvis løper rett i garderoben når pausesignalet lyder, gjorde et unntak og gikk bort til landsmannen Brych ved hvilen, De to gikk sammen inn mot garderoben.

Ifølge Liverpool Echo skal Klopp ha beskyldt dommeren for å være urettferdig mot Mané i den aktuelle situasjonen. Det skal ha vært en oppfattelse innad hos Liverpool at det både skulle vært frispark og at Lucas Vazquez burde ha blitt utvist.

LES OGSÅ: Salah-uttalelser får Liverpool-legende til å rase: - Jeg hater det

Mikrofonene fanget opp samtalen mellom de to tyskerne, ifølge Liverpool Echo, og dommer Brych skal ha gitt Klopp en klar beskjed i det de forlot banen.

- Det du driver med nå, er også urettferdig, sa dommeren ha sagt til Klopp.

- Noe personlig?

Etter kampen la heller ikke Klopp skjul på at han mislikte dommerens avgjørelse i den nevnte situasjonen med Mané, som inntraff etter rundt 35 minutters spill.

- Situasjonen med Mané i dag, jeg vet ikke helt. Hadde han noe personlig imot ham? Hver gang Sadio gikk ned, ble det ikke blåst, sa Klopp i intervjuet.

- Jeg synes han var urettferdig mot Sadio og jeg ga ham beskjed om det.

I en kamp der Liverpool gjorde flere avgjørende feil, måtte likevel Liverpool-manageren medgi at tirsdagens resultat ikke kun var på grunn av Brych.

LES OGSÅ: Ekspert mener stjernene kan ødelegge for Liverpool: - Forstyrrende

- Vi tapte ikke kampen på grunn av ham, men du trenger en okay dommer.

Viktige kamper

Til tross for tapet scoret Mohamed Salah et viktig bortemål i Madrid, noe som gir Liverpool håp før returkampen spilles i England allerede neste uke.

I mellomtiden skal Klopp og Liverpool møte Aston Villa hjemme på Anfield. Sist gang lagene møttes var det Birmingham-klubben som vant med solide 7-2.

LES OGSÅ: Ble beskyldt for å elske Liverpool. Det får United-stjernen til å reagere

Liverpool har fortsatt heng på en topp fire-plassering i Premier League og etter seieren over Arsenal nylig, er det bare tre poeng opp til West Ham på fjerdeplass.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis