Gå til sidens hovedinnhold

Illusjon i lunsjen?

Nei, det er ikke noe synsbedrag når dere ser Illusion S.E. stryker først over mål på Bjerke i lunsjen i dag.

Torsdagens tips fra Sportspill:
Halmstad: Ny V4-suksess?
Åby: Gull fra Robban
Odds: Ingen Falcao i Plzen

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som er hissige på spill, og det hele åpnes med lunsjtrav til Bjerke i Norge og på Halmstad i Sverige. Det fortsetter så på kvelden med dobbel V5 til Bergen her hjemme og V65-spill til Umeå på den andre siden av kjølen, og vi har som vanlig jobbet frem tips til alle baner i dag.

PS!Hele panelet i Sportspill sitter i møte med Norsk Rikstoto i forbindelse med en spennende nylansering fra kl. 08.30 torsdag morgen og utover hele dagen, og vi får således ikke oppdatert våre tips, dersom det skulle komme til strykninger. Alle tipsene våre denne torsdagen er utarbeidet onsdag kveld, og vi får da håpe på at det ikke dukker opp viktige strykninger!

Les også:Ny V4-suksess?

I lunsjen på Bjerke synes vi 6 Illusion S.E. har en veldig billig oppgave foran seg i V5-3, og slik hoppa fremsto etter diverse utstyrsendringer i den siste starten (for hissig i den nest siste starten), tror vi hun går feilfritt også i dag. Meget sterk toer på fine 17.8 full vei bak svært gode Cosmos Limburgia i den siste starten, og det fra ”dødens”

Ved denne anledningen støter 4-årshoppa på langt svakere motstand, og kusk Per L. Nilsen kan kjøre på sikkerhet ned startsiden. Sendes så etter alt å dømme tidlig fremover, og selv fra utvendig posisjon, tror vi hun skal ha stålkontroll på dagens konkurrenter. Blir dog trolig bukket tidlig til tet, og da skal i så fall løpet være kjørt.

Vår rangering V5-3: A: 6 B: 9-11-8-12-4 C: 7-1-2-9-10-3

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1408 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Fem hester hever seg litt over mengden i dette sprintløpet for varmblodshester som innleder denne rebusen, og fremst setter vi 2 Sunray Shadow. Står helt perfekt til i dag, og hun har varslet stigende form med noen løp i kroppen etter litt pause nå på slutten. Toer på 17.0 over aktuell distanse i den siste starten, og 6-årshoppa skal ha en topp vinnersjanse i et løp som dette (sprintet 14.4 som best i janunar i år).

Spennende etter lang pause er 3 Bilbao (kapasiteten er fin), og på sitt beste kan 5-åringen lede et slikt løp rundt om. Skuffet kapitalt i den siste starten gjorde 9 T.M. Continental, men tilbake i slag skal Steinseth-traveren være av de klart bedre i dette løpet. Bom fast med mye spart i mål satt 11 F.P. Asset i den siste starten, mens 10 Kenny Pine gikk et fint løp til fjerde i det samme løpet (og begge må krysses tidlig).

Vår rangering V5-1: A: 2 B: 3-9-11-10 C: 6-12-7-4-1 D: 5-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Vi synes det er jevnt blant flere i dette varmblodsløpet i relativt lavt grunnlag i V5-2, og til et lunsjløp å være er det faktisk veldig fin kvalitet på deltagerne her. Vi tyr til veldig bred gardering, men fremst setter vi 4 Punktum Skalflex. Sterk ved seieren på 18.8 full vei i debuten på norsk jord, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

Vant fra tet på fine 18.3 full vei gjorde 3 Leminotor, og 4-åringen kan fort gjenta den bedriften i dag. Lukter på en seier nå gjør 7 Tango Du Houlbet (sterke løp de tre siste gangene), og triumfen kan fort komme i dag. Kraftig overflydd ned startsiden blir 1 Jag De Man, og da blir det sjanseartet (må også være bedre enn sist for å vinne).

En sterk type er 5 Ubert Mourotais snakk om, og 4-åringen fikk fjerde på fine 17.2 full vei bak bedre hester enn dagens konkurrenter i den nest siste starten (ikke helt som best sist). Vi har vært litt skuffet over 8 Ultimate Rock i de to siste startene (går litt med håndbrekket på), men det er litt skummelt å avskrive 4-åringen (flott type dette).

Vår rangering V5-2: A: 4 B: 3-7-1-5-8 C: 2-6-9-10 D: 11-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette kalblodsløpet i den fjerde avdelingen, og det må kunne dreie seg om en topp vinnersjanse for 7 Drømmina denne gangen på tross av et dårlig spor. Varslet form i de to siste startene etter litt pause, og i den siste starten galopperte hoppa rett før mål som klar toer (hadde ikke slått Vår Faxa). Klart enklere i mot i dag, og vi bankerspiller på lillebongen og i DD-spillet.

Vi synes 6 Troll Viktor så kanonfin ut i den siste starten, men fra andre utvendig fikk 7-åringen aldri sjansen til slutt. Bom fast med mye krefter spart i et løp svært gode Hypper Mollyn var en vinner da, og på tross av at full distanse ikke er noen fordel for Bokli Eld-sønnen, skal han være seiersaktuell i et løp som dette. 4 Pålstegg får også en plass på det mellomste forslaget, mens 8 Ylvin får en plass på systemet.

Vår rangering V5-4: A: 7 B: 6-4-8 C: 9-5-11-2-1-10 D: 3-12

HTML EMBED

V5-5, 1609 meter autostart
Et sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag avslutter denne V5-rebusen, og det er dunkel form på de aller fleste av deltagerne. Løpet ser slett ikke lettløst ut, og vi tyr da til veldig bred gardering. Best på kapasitet tror vi dog at 6 Gatlin Bob er, og på denne tiden i fjor holdt 6-åringen toppform (vant to løp i desember). Gått tre løp på Bjerke før, og det har endt med hhv seier, sølv og tredje (trives således bra her).

Overflydd ned startsiden blir 1 Sundbo Kastanj, men tetløperen ruser av gårde. Da blir det etter alt å dømme vann mellom båtene, og på sitt beste skal 6-åringen være seiersaktuell (rekorden på 13.4 ble satt fra ”dødens” i et løp han var tredje i). Dundrer til tet gjør 5 Vinjard A.L. slik han gjorde sist, men da var det tomt på tanken til slutt. Det var tøft i mot den gangen, og kanskje kan det holde helt hjem i et løp som dette.

Profitere på tøft tempo vil både 9 Super Fighter (bør ha stigende form med et løp i kroppen etter lang pause, og han sår helt perfekt til i dag) og 10 Goalpike (gått hyggelige løp på full vei nå på slutten, og 6-åringen er en habil sprinter på sitt beste) gjøre, og vi synes begge må krysses på alle bonger. Litt på gang er svært kapable 3 I`ll Be Gone (fjerde på 18.1 sist), og Kløven-traveren får stå som en outsider.

Vår rangering V5-5: A: 6 B: 1-5-10-9-3 C: 2-8-4 D: 7-11-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1408.- (over fire bonger)
Stamme 3600 rekker (10*10*1*4*9)
A: 2 B: 3-9-10-11 C: 1-4-6-7-12
A: 4 B: 1-3-5-7-8 C: 2-6-9-10
6 Illusion S.E.
4-6-7-8
A: 6 B: 1-3-5-9-10 C: 2-4-8

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 324.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 324.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken