RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imponert over RBK-sjefene

Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Arsenal-manager Arsene Wenger er imponert over det Rosenborg har klart å få til. Spesielt roser han RBK-ledelsen.

Franskmannen ser ikke på Rosenborg som neon lettvekter i europeisk sammenheng.

- De har fått mye resurser fra deltakelsene i Champions League. Og når de så kan dominere den hjemlige som de har gjort i ti år, er det tydelig at det er noen på toppen som har tatt de rette beslutningene. Det er tydeligvis intelligente folk der, sa Wenger på tirsdagens pressekonferanse.

Ikke pris
Arsenal-manageren er ikke så veldig opptatt av at enkelte av hans egne spillere er verdt mye mer enn hele Rosenborg til sammen, flere ganger.

- Det som teller i fotball er det som skjer på banen – ikke prisen på spillerne. Alle lag har sjansen til å vinne, spille uavgjort og å tape. Vi har alle gode dager, mindre gode og dårlige dager. Alt går ned til hva som kan presteres på banen.

- Rosenborg har et rykte om å gi motstanderne sine tøffe kamper. Nå er vi i og for seg vant til å møte slike tøffe lag i Premier League også. Men vi møter et rutinert lag som har spilt i mange år i Champions League. Og de vet hvordan de skal føre kamper, sa Wenger.

Eget spill
Han har sett Rosenborg i flere kamper, men vil ikke henge seg alt for mye opp i RBK.

- Tradisjonelt så ser jeg ikke så mye på andre lag. Jeg vet naturlig vis Rosenborgs styrke, men vi konsentrerer oss mer på oss selv.

- Vi vil forsøke å spille vårt kjappe pasningsspill, og gjøre det på den måten vi elsker å gjøre det. Når man elsker det man gjør, så oppnår man som oftest det man elsker, sa Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere