RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Imponerte Everton-manageren

Erik Huseklepp ble vraket til storkampen mot Everton på Brann Stadion. Etter kampen fikk han skryt av Premier League-manageren.

(iBergen.no) Branns kantspiller Erik Huseklepp var i vinden hele forrige sesong. Flere klubber la seg langflat for å sikre seg signaturen til benkesliteren som leverte så å si hver eneste gang han fikk muligheten.

Lysluggen ble en stor publikumsyndling i Bergen og det ble etter hvert et folkekrav i gullbyen at Brann la pengene som skulle til på bordet for å sikre seg underskriften hans. Avtalen han opprinnelig hadde gikk ut i løpet av 2007.

Spilletid
Huseklepp selv tenkte ikke stort på pengene, men veide løftet om spilletid som tyngst da han til slutt bestemte seg for å forlenge med Brann. Forventningene til denne sesongen er enorme og Huseklepp innledet 2008 med å ta sin vante plass på benken da Everton gjestet Brann Stadion i onsdagens UEFA-cupkamp.

Før oppgjøret begrunnet trener Mons Iver Mjelde benkingen av spilleren med at han ennå ikke er i form. Huseklepp selv var enig i vurderingen, men da han endelig fikk muligheten imponerte han hvert fall Everton-manager David Moyes.

- De har mange gode spillere. Det var tydelig å se at de holder et høyt nivå. Han innbytteren på kanten (Huseklepp) gjorde det godt da han kom innpå. Det er tydelig å se at han har god teknikk, sier Moyes til iBergen.no.

- Hyggelig
- Det er veldig hyggelig at en Premier League-manager sier slikt. Jeg føler at det gikk bra da jeg kom innpå. Jeg prøvde å gjøre det jeg pleier og føler jeg for det meste lykkes da jeg kom innpå. Men jeg har ennå mye å gå på, sier Huseklepp til iBergen.no.

Moyes mener at Brann-spillerne jevnt over holder høy klasse og anser flere av spillerne som gode nok for spill i Premier League.

- De jeg tenker på jobbet godt og noen av dem var meget gode teknisk. De passet bra inn som lag i tillegg til å være gode individualister, sier Moyes i det han haster av gårde mot Everton-garderoben.

Han ønsket derimot ikke å si noen navn og ikke røpe mer enn det han allerede hadde gjort.

Tillit gjennom prestasjon
For Huseklepp sin del håper han å fortsette å prestere når han får muligheten. Han håper at han gjennom å jobbe hardt skal få mer spilletid fra start enn han gjorde i fjor. Selv om han er glad han fikk 15 minutter i UEFA-cupkampen mot Everton skinner det gjennom at han vil ha mer.

- Nå må jeg bare jobbe hardt på trening hver dag og komme i bedre form. Gjennom hard jobbing vil jeg få flere sjanser til å spille og da skal jeg gjøre det så bra at jeg får spille flere kamper – fra start. Da jeg signerte ble jeg fortalt at jeg ville bli satset på. Den tilliten skal jeg få gjennom å prestere, sier Huseklepp sikkert.

LES OGSÅ:
Everton-fans stormet banen
Skal «hjelpe» Brann til Champions League

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere