WIGAN – BLACKBURN 3-0:

Blackburn-manager Paul Ince har god grunn til å være bekymret for jobben sin. Blackburn har nemlig underprestert voldsomt i Premier League i høst, og har nå begge beina godt planta i nedrykkstriden.

Lørdag fikk Morten Gamst Pedersens klubb bank borte mot Wigan. Mål av Emile Heskey, Antonio Valencia og Lee Cattermole sørget for at det endte 3-0 på JJB Stadium.

Ince var naturlig nok svært skuffet over resultatet, men poengterer at han ikke har noen som helst planer om å trekke seg som manager ennå.

- Det er ingen vits at jeg synes synd på meg selv, og det er ingen vits at spillerne synes synd på seg selv. Vi må bare beholde troen på at dette kan snu, sier han ifølge sportinglife.com.

- Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort, når vi ikke klarer å vinne kamper, og spiller slik som vi gjorde de første 45 minuttene i dag. Det var utrolig skuffende.

Wigan åpnet nemlig forrykende, og før kampen var 15 minutter gammel hadde allerede funnet nettmaskene to ganger.

- Vi hadde faktisk troen på at vi kunne vinne. Moralen var på topp før kampen, men før det var spilt 15 minutter lå vi under med 2-0. Hva kan vi gjøre med det?

- Vi har sviktet fansen, og de kommer selvfølgelig til gi klar beskjed om frustrasjonene sin. Det har de også all rett til, etter det vi presterte i dag, avslutter Ince.

Resultatet betyr at Blackburn fortsatt ligger nest sist i Premier League, med fattige 13 poeng fra 17 kamper. Wigan på sin side, er nummer ni.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).