RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ince vil tukte Chelsea

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince (39) drømmer om å slå ut Chelsea i FA-Cupen med sitt Macclesfield.

Macclesfield ligger nest sist i League 2 (engelsk fjerdedivisjon), men det hindrer likevel ikke manager Paul Ince i å drømme om seier over Chelsea i FA-Cupen.

- Man har alltid en sjanse. Når man ser på hvordan Chelsea har gjort det i ligaen i det siste så vet man aldri. Chelseas problemer gir oss en sjanse til å vinne, sier Ince ifølge Reuters.

Til tross for divisjonsforskjellen trekker Ince frem statistikk før lørdagens oppgjør.

- Chelsea har spilt uavgjort i sine tre siste. Vi har vunnet tre på rad, og det gjør at Chelsea får et press på seg at de må avgjøre kampen tidlig, sier veteranen.

Den tidligere engelske landslagspilleren er fortsatt registert som spiller, men vil ikke finne på å entre banen mot stjernegalleriet fra London.

- Etter det de har gjort for meg og støtteapparatet fortjener guttene opplevelsen av å spille på en stadion i verdensklasse, avslutter Ince.

Paul Ince har tidligere spilt for nevnte Manchester United, Liverpool, Inter Milan, Middlesbrough, West Ham, Wolverhampton Wanderers, og Swindon.

Nå er han altså manager for Macclesfield.

Se hvordan Macclesfield ligger an i League 2 her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere