Ingebrigt: - Vi har gjort mye feil

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen var en slagen mann etter nedrykket. - Vi rykket ikke ned i dag. Vi har gjort mye feil siden i fjor, sa han.

31.10.04 00:26

VÅLERENGA – STABÆK 3-0: Mens spillerne satt i garderoben med hodene i fanget eller stirret vantro foran seg, oppgitte over sin egen innsats, prøvde Steen Jensen å forklare hva som har gått galt i den ambisjonsrike klubben.

Ny stadion godkjent
- Vi lot oss nok lure av den sterke sesongavslutningen i fjor. Da var vi utrolig gode og fortjente bronsemedaljen vi vant. Men siden da har vi gjort mye feil, sa Steen Jensen til TV 2 Nettavisen.

Samme dag som Stabæk endelig fikk godkjent planene om å bygge sin superstadion Blue Dream Arena på Fornebu, rykket Bærums stolthet ned i 1. divisjon - 10 år etter opprykket.

- At vi får en ny stadion på plass, skal vise seg å være enda viktigere enn det som skjedde her i dag, sa en offensiv Steen Jensen.

- Trengte nye spillere
- Når vi ser tilbake, burde vi nok hentet inn noen nye spillere på en tidligere stadium. Etter at det ble klart at Martin (Andresen) gikk til Blackburn, burde vi tatt noen grep. Vi hentet inn nye spillere for sent, sa Steen Jensen.

Siden laget vant bronse i fjor, har utlendingene Mads Jørgensen, Samuel Wowoah og Veigar Pall Gunnarsson blitt kjøpt inn - uten at noen av dem kan sies å ha vært noen suksess. Særlig er savnet av en goalgetter synlig. Årets toppscorer er Thomas Finstad - med tre mål.

Ny trener?
Nå har Stabæk-ledelsen to viktige punkter på agendaen de nærmeste dagene: Hva skjer med Martin Andresen? Og hvem skal trene laget neste år?

- Nå skal vi samle oss og snakke ut om sesongen som har vært. Høre hva spillerne har å si og hva de ønsker. Dagens trener, Pål Berg, er uansett med i trenerteamet neste år, så får vi se hvem han får med seg, sa Stabæks sportslige leder Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag