RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingebrigtsen: - Dette var ikke bra

Henrik Ingebrigtsen (23) hadde håpet på personlig rekord, men måtte nøye seg med 1.49,17 på 800 meter under Diamond League-stevnet i Stockholm torsdag kveld.
Henrik Ingebrigtsen (23) hadde håpet på personlig rekord, men måtte nøye seg med 1.49,17 på 800 meter under Diamond League-stevnet i Stockholm torsdag kveld. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)
Tam 800 meter av Henrik Ingebrigtsen i Stockholm.

Henrik Ingebrigtsen (23) hadde håpet på personlig rekord, men måtte nøye seg med 1.49,17 på 800 meter under Diamond League-stevnet i Stockholm torsdag kveld.

Ingebrigtsen løp i et B-heat som ikke var en del av selve Diamond League. Sist nordmannen var i aksjon var i EM i Zürich forrige søndag. Da ble det sølv på 1500 meter.

Etterpå har han roet ned tre dager hjemme i Sandnes før han igjen konkurrerte torsdag.

– Dette var ikke bra. Jeg hadde trodd at jeg skulle være skarpere, men i dag kjente jeg allerede etter 400 meter at jeg ikke hadde dagen. Målet var å sette personlig rekord (1.48,09). Det gikk ikke. Heldigvis får jeg en ny sjanse på 800 meter om to uker, sa Ingebrigtsen til NRK.

– Kanskje var jeg litt preget av at denne konkurransen kom så tett etter EM, spekulerte 23-åringen.

Ingebrigtsen ligger ikke på latsiden mot tampen av sesongen. Lørdag venter 1500 meter i NM. Søndag deltar han i et stevne i Birmingham i England.

Lillebror Filip Ingebrigtsen var også i aksjon i Stockholm. Han vant et B-heat på 1500 meter med tiden 3.42,71. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere