RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Ingebrigtsen kan miste NM

Sist oppdatert:
Ble syk da han gjenopptok treningen.

Mellomdistanseløperen Henrik Ingebrigtsen er ikke rehabilitert etter luftveisoperasjonen og kan gå glipp av innendørs-NM i Haugesund om knappe to uker, skriver Stavanger Aftenblad.

22-åringen har slitt med en skjevhet i neseveggen og stor slimproduksjon, og derfor ble han operert i de øvre luftveiene forrige uke. Da Ingebrigtsen skulle gjenoppta treningen etter inngrepet, ble han syk.

- Jeg tok meg en rolig tur fredag, men fant fort ut at jeg ikke burde trene. Nå er jeg rastløs og vil komme i gang igjen. Jeg har ikke hatt den store framgangen de siste dagene, men håper det snur, sier Ingebrigtsen til Stavanger Aftenblad.

Han ønsket å få fartstrening ved å løpe 800 meter under NM første helgen i februar. Men viktigere er det å bli frisk til treningsleiren i Sør-Afrika som han drar til uken etter.

- Jeg kommer ikke til å risikere treningsleiren for å delta i NM. Den endelige avgjørelsen tar jeg i helgen (førstkommende), sier Ingebrigtsen.

Han har EM i Göteborg som det store målet denne innendørssesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere