RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingebrigtsen operert

Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Måtte under kniven for luftveisproblemer.

Henrik Ingebrigtsen har vært gjennom en vellykket operasjon i de øvre luftveiene (neseregionen). Han er kvitt en skjevhet i neseveggen og overproduksjon av slim.

Stavanger Aftenblad skriver at dette har vært et stort problem for mellomdistanseløperen. Stor produksjon og opphopning av slim i de øvre luftveiene har vært så plagsomt at han måtte avbryte flere økter på treningsleiren i Sør-Afrika nylig.

- Operasjonen Henrik var gjennom, var mer omfattende enn vi hadde trodd. Det var en del å ta tak i og en del som måtte bort, men legen sier at det var et vellykket inngrep, sier pappa og trener Gjert Ingebrigtsen til Aftenbladet.

- Det er helt herlig å bli kvitt plagene, for det var ille under noen av dagene i Sør-Afrika, kommenterer Henrik Ingebrigtsen selv.

Han har tidligere fortalt at han følte plagene også før 1500-meterfinalen i London-OL, men der klarte han til slutt 5.-plassen og ble beste nordmann på friidrettsbanen.

Nå venter noen rolige dager på mellomdistanseløperen, før han satser for fullt på innendørssesongen, der EM i Göteborg er det store målet. Ingebrigtsen har bestemt seg for å løpe 3000 meter i EM.

Men allerede første helgen i februar håper han å være tilbake i friidrettsmanesjen igjen i innendørs-NM i Haugesund. Forutsetningen er selvsagt at han er helt rehabilitert og i god trening etter inngrepet som ble foretatt mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere