Gå til sidens hovedinnhold

Ingen Arsenal-kjøp i januar

- Jeg har penger tilgjengelig, men ser ingen gode grunner til å kjøpe noen akkurat nå, sier Arsenal-manager Arsene Wenger. Han har full tillit til den stallen han har.

Arsenals eneste innkjøp av størrelse i sommer, var keeperen Jens Lehmann. Mer er heller ikke nødvendig, mener manager Arsene Wenger, til tross for kjøpegalskapen som rår i en blåere del av London.

- I øyeblikket er jeg ikke på markedet. Jeg ser ingen fornuftige objekter. Hvis jeg forandrer mening, skal jeg gi dere beskjed, men jeg har ikke lyst til å kjøpe bare for å kjøpe, understreker Wenger overfor BBC.

Arsenals kjøpekraft er begrenset av klubbens planer om å bygge et nytt stadion i Ashburton Grove. Men det er ikke penger som er årsaken, understreker franskmannen.

- Jeg har penger tilgjengelig, forsikrer han.

Franskmannen tok over managerstolen i Arsenal 28. september i 1996, og har vunnet 232 av 408 kamper så langt. Under Wenger har Arsenal vunnet the Double to ganger (1998 og 2002), i tillegg til FA-cuptittelen Arsenal sikret seg med 1-0-seieren over Southampton våren 2003.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem