*Nettavisen* Sport.

Ingen avgjørelse om Mueller

Foto: Sjur Kvamme (Nettavisen)

Vi må vente til mandag for å få vite hva som skjer i saken med Peter Mueller.

Det var ventet at skøyteforbundet ville komme til en avgjørelse rundt reaksjonene rundt trener Peter Muellers sjikanerende kommentarer rundt Maren Haugli fredag kveld.

LES OGSÅ: - Mueller drev sex-trakassering

Men etter et tre og et halvt timer langt møte, var ikke Norges Skøyteforbund kommet frem til noen avgjørelse.

- På generelt grunnlag tar vi sterk avstad fra seksuell trakassering. I løpet av helgen skal vi utrede forholdet nærmere, og utover dette har jeg ingen ytterligere kommentar, sa Vibecke Sørensen, president i Norges Skøyteforbund, til pressen.

I en svært kort pressemelding skreiver Sørensen følgende:

«Styret i Norges Skøyteforbund startet fredag kveld behandlingen av personalsaken som har vært omtalt de seneste dagene. Saken vil bli ferdigbehandlet i et nytt styremøte førstkommende mandag.

For å sikre en grundig og fullstendig belysning av saken, er det nødvendig å innhente ytterligere informasjon og forklaringer fra personer som er involvert i helgens verdenscupkonkurranser. Det er også nødvendig å gjøre en grundigere juridisk vurdering av alle sider av saken før styret avslutter behandlingen mandag.»

Mueller beklaget tidligere fredag forholdet, men risikerer å få sparken. Mye tyder derimot på at det blir en irettesettelse fra forbundet.

LES OGSÅ: Haugli - Ferdig med saken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.