*Nettavisen* Sport.

Ingen avlysning for Brann

Allianssi har fått melding om at de ikke blir fratatt lisensen hjemme i Finland. Men det hadde uansett blitt kamp på Brann Stadion i kveld.

11.08.05 13:12

Ryktene gikk om at Allianssi ville bli fratatt lisensen sin i Finland på grunn av rot da klubben ble kjøpt opp av en kinesisk mangemillionær i sommer, og at de da ville bli nektet å spille kveldens Uefa-cupkvalifisering mot Brann.

Nå er det klart at kamp hadde det blitt uansett.

- Det er avholdt kampmøte torsdag morgen mellom begge lag og UEFAs offisielle delegat til kampen, og avlysning er ikke - og har aldri vært tema, skriver Brann på sine hjemmesider.

Allianssi har i dag også fått bekreftet fra den finske fotballpresidenten at de beholder spillerlisensen.

Tapte 0-8
Det har vært mye bråk rundt Allianssi etter at de tapte 0-8 for Haka tidligere i sommer. Det var spilt veldig mye penger på at laget ville tape med mer enn fem mål og lagets trener Thierry Pister kom til kampen med fem unggutter uten toppserieerfaring og en rekke nye spillere som viste seg å være langt unna nivået til dem som måtte stå over.

Både Allianssi og Pister slapp unna med bøter etter episoden.

Til Bergens Tidende trekker Pister også frem Martin Knudsen som en klassespiller hos Brann etter å ha vært til stede på Brann - Aalesund søndag. Spillere som Robbie Winters, Charlie Miller og Ragnvald Soma blir ikke nevnt i det hele tatt.

Miller blir hvilt i kveldens kamp og starter på benken. Det betyr at Robbie Winters er tilbake som spiss ved siden av Bengt Sæternes, mens Arve Walde får en mulighet på venstrekanten.

Se kampen direkte på web-TV klokken 19.00

Eller følg den direkte på TV 2 Nettavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag