RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Bale før i september

Sist oppdatert:
André Villas-Boas diskuterer både spillerkjøp og Gareth Bale.

En fotskade setter den ettertraktede waliseren ut av spill. Først ble det bekreftet at Bale ikke ville rekke lørdagens Premier League-åpning mot Palace.

Nå tyder alt på at Bale først vil rekke derbyet mot Arsenal 1. september. Dagen etter stenger overgangsvinduet.

Ute i august
- I kampene mot Palace, Tbilisi (E-cup) og Swansea vil han ikke gjøre comeback, sier Tottenham-manager André Villas-Boas.

Real Madrid må trolig nærme seg 1 milliard kroner for å lokke Tottenham til å selge stjernespilleren.

Bale har ikke spilt for Tottenham siden treningskampen mot Swindon 16. juli. Da slet waliseren med hamstringskade. Nå er det foten som skaper problemer.

- Selvsagt er han langt unna den formen de andre er i. Det vil ta tid å få ham opp på nivået til dem som har trent i seks uker, sier Villas-Boas.

21 mål
Sist sesong scoret Bale 21 mål. Spørsmålet er om han har spilt sin siste kamp for Tottenham.

- Vi regner fortsatt med Gareth. Det har jeg fortalt dere flere ganger. Spekulasjonen har økt i takt med den flotte sesongen han hadde. Det var snakk om utrolig individuell storhet, sier Villas-Boas.

- Ideelt sett ønsker vi at han fortsetter å tilhøre Tottenham. Vi vet at Real Madrid er interessert, men det betyr ikke at vi er villig til å forhandle. Vi forklarer til alle klubber som spør etter ham at han er vår spiller, sier Tottenhams manager.

Snakker ikke
Han har ikke noe godt svar på hvordan Bale påvirkes av overgangsspekulasjonene.

- Ingen vet hvordan hans mentale tilstand er ettersom spilleren ikke snakker om det. Det eneste vi kan se, eller som dere kan se, er at spilleren kommer og drar fra treningsfeltet, forteller Villas-Boas til britiske medier. (©NTB)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere