RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen belønning for Arsenal-seier?

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Europa League kan ryke for Birmingham.

Nikola Zigic og Obafemi Martins scoret målene da Birmingham noe overraskende slo Arsenal 2-1 i ligacupfinalen 27. februar.

Dermed var laget også kvalifisert til neste års Europa League.

Nå kan det eventyret imidlertid gå i vasken for Alex McLeish´ menn.

Ifølge The Guardian er det nemlig slett ikke sikkert at Premier League gir laget lisens til å spille i Europa. Årsaken er økonomien. Premier League må nå overbevises om at klubben ikke er i trøbbel, selv om det er kjent at eier Carson Yeung har vært villig til å pantsette sine egne eiendommer for å spytte mer penger inn i klubben.

I fjor fikk Portsmouth, som da spilte i FA-cupfinalen, også vite at de ikke fikk spille i Europa selv om de skulle vinne finalen.

Nå kan altså Birmingham lide samme skjebne.

Det handler altså om å overbevise Premier League om at klubben har nødvendige midler til drift også neste sesong. Birmingham ser selv få problemer.

- Finansene våre ser fine ut, og med støtten fra Carson Yeung kan vi ikke se noen problemer i fremtiden, heller. Det er bare en rutinesak at Premier League ser på klubbenes økonomi, spesielt nå som vi skal spille i Europa, sier en talsmann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere