*Nettavisen* Sport.

Ingen bonus for Norge

Foto: (Reuters/Scanpix)

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Skulle Norge gjøre jobben sin og slå Egypt, går de videre med ett poeng. Tyskland klarte ikke å slå Serbia og Montenegro.

29.01.05 16:10

TYSKLAND – SERBIA OG MONTENEGRO 24-25: Dersom Tyskland hadde slått Serbia og Montenegro, kunne Norge fått med seg tre poeng til mellomspillet med seier over Egypt.

Tysk seier ville også betydd at Egypt ville vært klare for mellomspill før oppgjøret mot Norge.

God start
Det så veldig lovende ut for tyskerne. De førte store deler av første omgang og gikk til pause med tremålsledelse.

Denne ledelsen kunne også vært større hvis ikke sekreteriatet hadde glemt å registrere når en serbisk spiller skulle på banen igjen etter en utvisning. I stedet for å få spille seks mot fire i halvt minutt og ytterligere halvannet med en mann mer, fikk Tyskland spille med en spiller mer i et halvminutt.

Ledet med fem mål
I andre omgang viste Serbia og Montenegro igjen hvilken arbeidsmoral som ligger i laget. De kjempet seg forbi og ledet på det meste med fem mål.

Til tross for lite hjelp av de islandske dommerne, klarte Tyskland å kjempe seg opp i ryggen på serberne igjen og i kampens siste sekund kunne Frank von Behren sikret uavgjort, men banens beste, Serbia og Montenegros målvakt Arpad Sterbik, reddet sjumeterskastet fra Gummersbach-spilleren.

Serbia og Montenegro gikk dermed forbi Tyskland på tabellen og slår følge med tyskerne videre fra gruppepillet. Norge og Egypt gjør opp om den tredje og siste plassen i mellomspillet.

Det betyr at dersom Norge vinner, vil de bare få med seg ett poeng inn i mellomspillet, hvor kamper mot Kroatia, Spania og Sverige venter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag