Gå til sidens hovedinnhold

Ingen bud på Kovacs

Tromsø benekter at de har mottatt konkrete bud på kraftspissen Peter Kovacs. - Men vi vil vurdere å selge om det rette budet skulle dukke opp, sier Otto Ulseth i Tromsøs trenerteam til TV 2 Nettavisen.

Tromsøs hovedtrener Per-Mathias Høgmo ble i går kveld oppringt av en agent som representerte en skandinavisk klubb. Han skal ha lagt inn et bud på to millioner kroner, men Otto Ulseth mener dette ikke er et konkret bud.

- Nei, slik er det hele tiden. Vi blir oppringt av agenter i ett sett. Inntil for en halvtime siden har vi ikke mottatt et eneste formelt bud på Kovacs. Det vil jeg slå fast en gang for alle, sier Tromsøs assistenttrener Otto Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Selger til rett pris

Han sier videre at Tromsø kan være innstilit på selge sin ungarske spiss - om det rette tilbudet skulle dukke opp.

- Ja, selvsagt vil vi vurdere å selge om det blir lagt inn et konkret bud på ham. Alt har sin pris. Men foreløpig har ingen klubber kommet på banen, enten i Norge, Skandinavia eller i verden forøvrig, forteller Otto Ulseth.

Vil til LSK

Peter Kovacs selv har tidligere signalisert at han kan tenke seg å spille for Lillestrøm, og spissen har også vært i Branns søkelys for kort tid tilbake.

- Peter Kovacs forblir Tromsø-spiller så lenge ingen byr på ham eller ønsker å kjøpe ham, fastslår Otto Ulseth.

- Vi har ikke fastsatt en prislapp på spissen, ettersom vi heller ikke har lagt ham ut for salg, sier han.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar