Gå til sidens hovedinnhold

Ingen champagne for BSK

G-17 laget til BSK tapte den meget spennende finalen mot Gjelleråsen fredag kveld.

RYKKINN: – Det blir ikke mye feiring. Vi har champagne i garderoben, men den blir uåpnet, sier kaptein Simen Ullern etter finaletapet mot Gjelleråsen.

Jevn finale

Men BSK kan uansett gå med hevet hode etter den jevnspilte kampen.

Første periode endte 0-0, mens den andre perioden ble et lite fyrverkeri der begge lag slapp seg mer løs.

Først sendte Magnus Volden Baumann BSK i ledelsen, før Gjelleråsen snudde oppgjøret med to scoringer. Petter Lambech utlignet ledelsen, før Gjelleråsen scoret siste målet i perioden.

I siste periode presset BSK en utligning, men Gjelleråsen avgjorde kampen helt mot slutten, da BSK tok ut keeperen sin og motstanderen kunne putte ballen i åpent mål. Dermed endte kampen 4-2 til Gjelleråsen.

Skuffet

Etter kampen deppet BSK-spillerne.

– Dette var veldig surt. Vi har slått Gjelleråsen de to siste oppgjørene og jeg føler vi hadde et mentalt overtak på de. Men det var en del nerver i dag og vi lar Gjelleråsen styre spillet, sier en skuffet kaptein.

LES OGSÅ: Poengkongen Stian Thorsen

BSK tapte også mot samme lag i finalen for to år siden.

– Målet vårt denne sesongen har vært å vinne NM-finalen. Vi har lagt ned et enormt arbeid gjennom hele sesongen. Så derfor er det ekstra surt å tape, sier Ullern.

Mange oppturer

Selv om laget tapte finalen, kan de se tilbake til et begivenhetsrikt år. Mange av spillerne har vært med på å rykke opp med a-laget denne sesongen.

– Opprykket med a-laget var det som hadde førsteprioritet for min del. Mange av gutta spiller for a-laget, så sånn sett kan vi se tilbake på en god sesong, sier Ullern, som sier at sesongen allerede begynner dagen etter finaletapet.

– Det blir en sommer med mye fysisk trening, sier han.

LES OGSÅ: Tunet J-15 slo Grei/Målløs

Stolt trener

Trener Kenneth Våge var også skuffet etter tapet, men han roser laget.

– Jeg fortalte laget at de kan gå med hevet hode etter denne kampen. Jeg mener vi presset Gjelleråsen gjennom hele kampen. Gutta står på og det var bittert da de fikk det siste målet, sier Våge.

Han gleder seg allerede til neste år, da spillerne skal spille G-19.

– Mange av spillerne er med på a-laget, så fremtiden ser lys ut. Neste år blir vi et ungt lag i G-19 serien, men jeg tror vi skal bite fra oss med de spillerne vi har, sier treneren.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene