Ingen City-medisin for Keegan

Kevin Keegan var syk, og lot Arthur Cox styre City-skuta mot Fulham. Mannskapet til City-manageren leverte imidlertid en forestilling som er langt fra å gjøre noen friske.

27.03.04 21:39

MANCHESTER CITY – FULHAM 0-0: Fulham har jevnt og trutt falt nedover på tabellen etter sin sterke sesongstart. Likevel er de langt foran Manchester City, som kun ser ut til å stikke av med en tittel i år: ”Årets skuffelse”:

Etter lørdagens 0-0 mot Fulham, en enormt kjedelig forestilling, så er det kun fire poeng ned til Leicester på nedrykksplass – og Leicester har en kamp til gode. Det lukter trøbbel lang vei på City of Manchester Stadium, og stadig flere roper etter Keegans hode.

Nye skadeproblemer
Og om ikke problemene var mange nok for hjemmelaget, så fikk de ytterligere et etter at Fulham hadde vært på besøk:

- Shaun Wright-Phillips skade.

22-åringen hadde en stille førsteomgang, men våknet til liv i andreomgangen mot Fulham. Etter å ha vært en av Citys få lyspunkt denne sesongen, regnet mange med at flankespilleren ville bli inkludert i den neste engelske landslagstroppen til Sven Göran Eriksson neste landslagstropp.

Det er nå mer usannsynlig etter at hurtigtoget haltet av banen etter Luis Boa Mortes tøffe takling. Wright-Phillips hinket av banen med en kraftig hevelse i leggen, og vikarierende sjef Arthur Cox var ikke særlig optimistisk.

- Han haltet kraftig da han ble byttet ut, og vi må se nærmere på dette. Jeg frykter det kan være en alvorlig skade i leggen.

Straffe?
Bortsett fra skaden til Wright-Phillips, var kveldens store samtaletema hvordan dommer Jeff Winther kunne unnlate å gi Jon Macken straffespark da han tydelig ble brakt ned av Alain Goma innenfor Fulhams sekstenmeter midtveis i andreomgangen.

Akkurat det kan komme Manchester City dyrt når regnskapet gjøres opp i mai.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag