Ingen debut på Andresen

Blackburns Martin Andresen måtte finne seg i å varme benken under dagens oppgjør mot Newcastle på Ewood Park.

12.02.04 00:58

Det var på forhånd ventet at manger Greame Souness ville gi nordmannen sjansen utover i kampen, men Andresen må fortsatt smøre seg med tålmodighet etter å få sin etterlengtede debut.

Bellamy
Det var Newcastles Bellamy som ga gjestene ledelsen i kveldens kamp. Alan Shearer snappet ballen foran Blackburn-keeper Brad Friedel etter et innkast for gjestene, og Bellamy kunne bare trille ballen i mål fra enden av sekstenmeteren.

Da var det gått 52 minutter og luften så ut til å gå ut av Blackburn-ballongen.

Bellamy kunne fort doblet gjestenes ledelse da han litt senere lobbet over en feilplassert Friedel, men dessverre for Bobby Robsons menn nådde ballen tribunen i stedet.

Newcastle hadde de største sjansene og det fineste spillet, men i fotball – og aller minst i Premier League- deles det som kjent ikke ut stilkarakterer.

Lekkert
Stil var det likevel over Blackburns utligningsmål fem minutter før slutt.

Innbytter Paul Gallagher serverte en nydelig crosser over på motsatt stolpe, hvor nykommer Jon Stead dukket opp å plasserte ballen i nota fra meget spiss vinkel.

Shearer kunne avgjort det hele på overtid da han fyrte av et kanonskudd gjennom en mengde blå og hvite spillere, men Friedel reddet mesterlig.

I og med at Liverpool vant i dag, så må Newcastle dermed nøye seg med en femteplass på tabellen og derfor ikke Champions-League-plass enn så lenge, mens Martin Andresen og Blackburn ligger seks fattige poeng over streken.

Blackburn går helt klart en tung vår i møte.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.