RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Ødegaard-debut i sikte

MÅ VENTE PÅ DEBUTEN: Martin Ødegaard. FOTO: NTB scanpix
MÅ VENTE PÅ DEBUTEN: Martin Ødegaard. FOTO: NTB scanpix Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Carlo Ancelotti drepte håpet for de som trodde på en debut for Martin Ødegaard på førstelaget i løpet av uken.

Den spanske avisen Marca meldte tidligere denne uken at Martin Ødegaard ble drillet i formasjonstreningen til Real Madrids førstelag.

Med flere skader og tilløp til krise i klubben håpet de største Ødegaard-tilhengerne på at 16-åringen ville få sjansen allerede i løpet av den kommende uken.

Enten i La Liga mot Deportivo La Coruna eller i Champions League mot Schalke 04.

- Han vil spille for Castilla i morgen. Og jeg tror ikke jeg vil bruke ham mot Schalke, svarte Carlo Ancelotti til VG på fredagens pressekonfereanse i forbindelse med Deportivo La Coruna-kampen.

- Inntrykket er som vi trodde. Han er et veldig stort talent med personlighet. Han har ikke noe problem med å trene med oss. Han har selvtillit og følger programmet sitt. Noen ganger trener han med oss, andre ganger med Castilla, sier Carlo Ancelotti videre på pressekonferansen.

Ødegaard fikk bare 20 minutter for B-laget til Real Madrid på søndag, men det er ventet at han vil få mer spilletid nå.

I Ødegaards første kamp for Real Madrid Castilla hersket det full forvirring rundt nordmannens prestasjon. Flere medier og twitter-kontoer opplyste om at Ødegaard hadde to målgivende pasninger.

Det viste seg feil. Ødegaard var tredje sist på lagets første scoring og satte fint opp en lagkamerat som burde scoret, men noterte seg altså ikke for noen målpoeng.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere