RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen fare med Erevik

Ole Erevik storspilte i det norske målet, men haltet av banen noen minutter før slutt. Men skaden ser ikke alvorlig ut for målvaktshelten.

BERN (TV 2 Nettavisen): PORTUGAL - NORGE 27-37: Vår førstemålvakt og kaptein, Steinar Ege, har ikke funnet godformen under EM, og som mot Kroatia ble han tatt tidlig av banen i oppgjøret mot Portugal.

Inn i det norske målet kom Ole Erevik, og siddisen har lagt bak seg læretiden og viste nok en gang at han er en målvakt med stort potensial.

50 prosent
Han reddet halvparten av skudden han fikk mot seg, og skal ha sin del av æren for at Norge lekte seg til mellomrunden i EM.

- Om jeg ikke stenger helt, så får jeg i hvert fall hender og bein på et par baller som i hvert fall bidrar til seier, sier han til TV 2 Nettavisen.

Under VM i Tunisia i fjor, ble det lite tillit for Erevik. Nå er situasjonen en helt annen.

- Det er kjekt å kunne bidra til seier. Det er en litt annen situasjon enn i fjor da jeg satt på tribunen stort sett hele mesterskapet og fikk 15 minutter mot Qatar da vi ledet med tolv. Det er ikke det samme, forklarer han.

Den tidligere Stavanger-målvakten gikk fra topplaget Ademar Leon til Bidasoa i sommer, hvor han har fått tillit som førstemålvakt og stort sett spiller hver eneste minutt av hver kamp.

- Det jeg vektla mest var å få så mye spilletid som mulig. Det tror jeg at jeg trenger og håper at det har hjulpet meg. Hverdagen er helt annerledes enn i fjor, forklarer Erevik.

Ikke alvorlig
Men seieren over Portugal kunne blitt skjebnesvanger. Få minutter før slutt landet Erevik forkjært og gikk i bakken med smerter i kneet.

- Jeg reddet et skudd nede, så kom returen ut til vingen. Så lobber han, så skal jeg fra sittende hoppe opp. Er nok litt i feil vekt når jeg lander, så jeg får en vridning innover i kneet. De som har peiling sier at det ikke er noe alvorlig. De har sjekket stabiliteten, så det er ingenting med korsbåndet. Det kan være noe med leddbåndet, men ikke noe alvorlig, beroliger målvaktshelten.

Landslagslege Thomas Torgalsen bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at de ikke tror det er noen alvorlig skade. Men Erevik er glad han nå har noen dager til neste kamp.

- Det er i hvert fall godt det ikke er kamp i morgen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere