Ingen flere cupbomber

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Etter onsdagens sensasjoner, gikk det mer som forventet torsdag.

20.05.10 19:56

SKEID - FREDRIKSTAD 2-4 / LEVANGER - FOLLO 2-3:

Samtlige tippeligalag spilte sine andrerundekamper i cupen onsdag. For Vålerenga og Brann endte det med fadese, mens flere andre topplag slapp med skrekken mot antatt svakere motstand.

De to siste kampene i andre runde ble spilt torsdag, uten at nye bomber ble detonert.

Se samtlige cupresultater her

Fredrikstad har tatt mål av seg til å rykke rett opp fra Adeccoligaen. Foreløpig har ikke sesongen stått helt til forventningene, men i cupen er de med videre.

Det ble 4-2-seier over 2. divisjonslaget Skeid på Bislett. Lenge så det ut til å bli lett match, ettersom Celso Borges og Armin Askar sørget for 2-0 før et kvarter var spilt.

Kim Nysted reduserte imidlertid til 2-1 åtte minutter før pause, men på overtid i første omgang trygget Alex Valencia FFK-ledelsen fra straffemerket.

Skeid hadde likevel ikke gitt opp, og en ny redusering ved Adama Diomande seks minutter etter hvilen tente et nytt håp. Men Fredrikstad var best, og fire minutter før full tid satte Odillon Kashama spikeren i kista.

I Trøndelag slo adeccoligalaget Follo hjemmelaget Levanger (2. div.) 3-2. Boniventure Maruti ble matchvinner for gjestene fem minutter før full tid.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Cupen

Mest lest på Sport

Annonsebilag