RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen glede for debutantene

(FOTO: AP/SCANPIX)
Verken Simen Brenne eller Daniel Fredheim Holm hoppet i taket etter Tyrkia-kampen.

FRANKFURT (Nettavisen): Brenne, som debuterte mot Bosnia, spilte sin første kamp fra start mot Tyrkia. Han takket for sjansen ved å sende Norge i føringen etter en drøy halvtime – på elegant vis.

Hull i lomma
Litt senere i kampen fikk Daniel Fredheim Holm sitt første innhopp.

Men ingen jublet etterpå.

- Det er surt når det glipper helt mot slutten. Derfor er jeg mer lei meg enn glad. Vi hadde seieren i lomma, men dessverre – det var et lite hull i lomma som den datt ut av, sier Brenne.

- Vi var både høyt og lavt i dag. Det er litt av greia med fotball, men i dag gikk det feil vei for oss. Det er bedre å avslutte den andre veien, fortsetter han.

Fryktet offside
- Hva med målet?

- Jeg så at Fredrik fikk ballen, og tenkte at nå kommer den på entouch – som den ofte gjør fra ham. Det var en perfekt ball. Jeg fikk den med meg, og skjøt mellom beina på keeper. Det var veldig deilig. En fin start for oss. Men jeg trodde det var offside, sier han.

- Offside?

- Ja. Jeg fikk jo ballen i en liten bue, og mistet romfølelsen. Men jeg har sett det etterpå da – og fått med meg at det ikke var offside.

Voldsom inspirasjon
- Har du fått noen tilbakemelding fra ledelsen?

- De har ikke sagt noe spesielt, men jeg føler at det er en ganske konkret tilbakemelding å la meg starte. Dette er en voldsom inspirasjon videre, og en fin erfaring, fortsetter LSK-spilleren.

Daniel Fredheim Holm fikk spille den siste halvtimen som erstatter for Thorstein Helstad.

- Det var deilig å få unna debuten, men jeg klarer ikke å glede meg over det nå. I lagidrett taper og vinner man sammen. Debuten får jeg heller tenke på senere, sier han.

Daniel vil ha mer
Målsettingen for resten av sesongen er imidlertid klar. VIF-spilleren er for gammel for U21-landslaget. Da er det bare A-landslaget igjen å satse på som landslagsspiller.

- Det er mye som skal skje før de neste kampene. For meg handler det om å holde formen oppe, og gjøre det bra med Vålerenga. Så får jeg håpe jeg er med neste gang. Jeg vil i hvert fall være med her videre, sier han.

Per Ciljan Skjelbred debuterte også mot Tyrkia. Han fikk en drøy halvtime som erstatter for Kristofer Hæstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere