RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen god generalprøve for nordmennene

Foto: Afp
Tom Hilde ble beste norske i sitt comeback.

Østerrikske Martin Koch var suveren i skiflygingsbakken i Oberstdorf og vant rennet foran japanske Daiki Ito og sveitsiske Simon Ammann. Neste uke er det klart for VM i skiflyging i Vikersund og de norske hopperne måtte prestere for å sikre seg en plass på VM-laget.

Tom Hilde var tilbake i verdenscupen etter at han brakk en ryggvirvel i slutten av desember. Med startnummer seks hoppet han ned til 199 meter og en billett til finaleomgangen i comebacket. I den andre omgangen landet han på 204,5 meter og ble tilslutt nummer elleve.

Verdenscupleder Anders Bardal hoppet fantastisk i prøveomgangen, men klarte ikke å følge opp den gode hoppingen i den første omgangen. Med et hopp på 192,5 meter lå han helt nede på en 14. plass før finaleomgangen. Trønderen maktet ikke å hoppe seg nevneverdig oppover på resultatlisten og endte på en tolvteplass, men han leder fortsatt verdenscupen sammenlagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere