Ingen grunn til å glise, Larvik

Foto: Scanpix

Må til Russland i Mesterligaen.

23.11.10 11:54

- Jeg håper vi slipper å reise til Russland og kamp mot Dinamo, sa Larvik-trener Karl Erik Bøhn før tirsdagens Mesterliga-trekning i håndball.

Dinamo var nemlig det beste laget fra seedingsnivå to.

Men Bøhn fikk det ikke som ønsket.

Larvik trakk ungarske Györ, tyske Leipzig og russiske Dinamo Volgograd i hovedrunden Mesterligaen.

Larvik og Györ er gruppevinnere fra grunnspillet, mens Leipzig og Volgograd avanserte til hovedrunden som toere i gruppespillet.

- Dette var absolutt ingen drømmetrekning. Vi starter borte mot Dinamo som er den tøffeste toeren, samtidig som Györ er veldig vanskelige å slå borte. Likevel - jeg er veldig fornøyd med det laget vi har, og mener vi er enda sterkere i år enn i fjor. Det er en veldig spennende gruppe, og nå starter vi omtrent med en matchball borte i Russland. Vinner vi der, skal vi bli vanskelige å stoppe, sa Larvik-trener Karl Erik Bøhn til klubbens nettside etter trekningen.

De to beste fra hver gruppe avanserer så til semifinalene, og hvis det skulle være tvil så satser Larvik på å vinne Mesterligaen denne sesongen.

Ellers trakk Byåsen ungarske SYMA-Vac i 8. delsfinalen av EHF-cupen, mens Tertnes møter svenske Lugi i samme runde av cupvinnercupen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.