*Nettavisen* Sport.

Ingen kan stoppe denne mannen

Foto: Hesteguiden.com

Åke Svanstedt tok seks seire på mandag og tirsdag og torsdag blir det nytt seierras.

29.11.12 11:59

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Bjerke: En kanonspennende banker

V65 Åby: Svanen flyr høyt også i Göteborg
Dobbel V5 Bergen: Svein Ove Wassberg er vår mann
Oddstips: Suksess for Tora direkte

Vi starter med V4 fra Axevalla denne torsdagen og fortsetter med lunsjtrav på Bjerke (der vi har en høyinteressant banker). Til kvelds er det V65 fra Åby og dobbel V5 fra Bergen og de spillemessige utfordringene står i kø. Men det er jo bare morsomt.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi bankertippet Åke Svanstedt i to av V65-løpene på Mantorp mandag og han innfridde med begge, i tillegg vant han to andre V65-løp. Under V4-løpene på Åby tirsdag bankerspilte vi også Åke, men da valgte vi feil hest og selv om Åke vant to av fire V4-løp den dagen, brente han med vår banker.

Nå velger vi rett
På Axevalla torsdag blir Åke hardt betrodd i alle V4-løpene, men vi gjør som under V4-løpene på Åby tirsdag og bankerspiller allerede i den første V4-avdelingen. Vi er ganske sikre på at 4 Global Mazerine er sine konkurrenter dønn overlegen i V4-1. Står med to seire på sine fire siste løp og uten galopp er det svært vanskelig å se vallaken tape dette. Startsporet er perfekt bak bilen, motstanden svak og formløs og da blir Global Mazerine vårr klare V4-banker torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kenneth fra Lillehammer
Nordmannen og lillehammergutten Kenneth Haugstad gjør det knallbra i Sverige. 36-åringen har faktisk nådd 100 seire per 29. november og i pengevei har det blitt drøye ni millioner SEK. Både i 2011 og 2010 stoppet Kenneth på 83 seire, så det blir suverent karrierebeste for den sindige nordmannen som kjører på en så fin og taktisk måte. Torsdag kjører Kenneth i tre av de fire lunsjløpene og best sjanse tror vi han har med Ulf Stenstrømer-trente 4 Pay Back Chip i V4-3/DD-2. Fireåringen var langt under pari sist, men det skyldtes en halsinfeksjon. Åtte av 20 starter i år har Mr. Pine Chip-sønnen vært på trippelen i år. Startsporet er bra, kusken er bra, treneren er bra og motstanden et knepp ned fra det som er normalt. Vi synes Pay Back Chip er helaktuell i både V4 og DD torsdag. Blir kun et fjerdevalg i spillet og således er det fin verdi i hesten torsdag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.