RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Karadas-retur til Brann

(FOTO: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Azar Karadas klarte ikke å komme til enighet med Benfica, og blir derfor neppe Brann-spiller.

Etter uker og måneder med diskusjoner frem og tilbake, ble det for et par uker siden klart at Karadas ville til Brann - og at rødtrøyene var enige med Benfica om pris. Men Karadas, som nå har vært i Lisboa og forhandlet med Benfica, klarte ikke å komme til enighet med klubben.

Dermed blir det ingen Brann-retur på Karadas, skriver Bergensavisen.

Nekter å gi opp
Overfor bt.no nekter Branns daglige leder, Bjørn Dahl å gi opp kampen om å få Karadas til Brann likevel. Han bekrefter at saken er fastlåst, og at klubbene må starte forhandlingene på nytt igjen hvis en overgang skal være aktuell.

- Men skulle det åpne seg en mulighet for oss på et senere tidspunkt, kan Azar fortsatt bli Brann-spiller, sier Dahl til bt.no.

4 millioner
Problemet har vært en sluttpakke Karadas ville ha med seg. Da overgangen gikk i orden mellom klubbene, hadde Karadas gitt fra seg fem millioner kroner i utestående bonuser. Men han nektet å gi fra seg en sluttpakke på rundt fire millioner kroner i tillegg.

Benfica har imidlertid nektet å gi etter. Ifølge portugisiske kilder BA har vært i kontakt med, mener klubben de vil få mye mer igjen økonomisk ved å leie ham ut eller selge ham til en annen klubb. Skjer dette, kan de også betale Karadas sluttpakken.

Dermed strandet forhandlingene mellom partene - og Karadas-overgangen til Brann gikk i vasken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere