RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen Lotto-lykke for Verdal

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
Vålerenga enkelt videre i cupen.

VERDAL - VÅLERENGA 1-6:

Vålerenga hadde ingen problemer med å ta seg videre fra cupens første runde lørdag.

For selv om hjemmelaget fra den berømte Lotto-bygda Verdal håpet på en cupbombe mot de regjerende cupmesterne, var kampen i realiteten avgjort allerede etter tolv minutter. Da la Mohammed Fellah på til 2-0, etter at «Mos» Abdellaoue hadde gitt Vålerenga ledelsen ni minutter tidligere.

Bolthof-tabbe
Øyvind Bolthof, som fikk sjansen fra start i Vålerenga-buret, leverte ingen god førstelagssøknad da han sendte et tilbakespill rett i hodet på hjemmelagets Stein Pettersen. Ballen gikk i mål, men nærmere sensasjon kom aldri trønderne.

Se alle lørdagens cupresultater i faktaboksen på høyre side.

Ved pause sto det 4-1 til Vålerenga, etter to mål av Bengt Sæternes, og i den andre omgangen ordnet henholdsvis Mario Roberto Martìnez og Jarl André Storbæk ytterligere to mål for hovedstadslaget.

Mohammed Fellah, som endelig fikk muligheten fra start for Vålerenga, var kampens store spiller med tre målgivende pasninger i tillegg til 2-0-scoringen.

- Gir selvtillit
Til TV 2 Sport la Fellah etter kampen ikke skjul på at han var fornøyd med kampen.

- Det er gøy å være tilbake, endelig. For vår del gir dette selvtillit, selv om vi møter et 3. divisjonslag, forteller Fellah til kanalen.

- Jeg har fortsatt litt å gå på men det begynner å komme seg. Får jeg litt spilletid nå så kommer det seg utover sesongen.

Kongsvinger videre på straffer
I en annen kamp i cupen måtte Tom Nordlies Kongsvinger slite mer enn forventet mot 3. divisjonslaget Flisa.

Etter 120 spilte minutter hadde ingen av lagene klart å få ballen i mål, men tetlaget i Adeccoligaen avgjorde til slutt den påfølgende straffesparkkonkurransen til sin fordel.

Søndag skal tolv av de resterende Tippeliga-lagene i aksjon i cupens første runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere