RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen løsning i NHL-konflikten

Foto: Chris Young / Pa Photos
Sist oppdatert:
Spillerne og eierne i NHL møttes til nye forhandlinger søndag, men fortsatt er det ingen løsning på arbeidskonflikten i ishockeyligaen.

Lockouten i NHL har pågått siden 15. september, og det er lite håp om å få reddet sesongen. Ingen av partene er villige til å fire på kravene for å finne en løsning.

– Eierne gjorde det svært klart at de ikke vil endre sine forslag. Vi er forbi punktet med å gi og ta, sa Donald Fehr i spillerforeningen.

De er blant annet uenige om spillernes andel av ligainntektene. Eierne ønsker også kortere langtidskontrakter med en grense på fem år.

– Vi gjorde det veldig klart overfor spillerforeningen at disse sakene er viktige for oss. Hvis de ikke er villig til å ta opp disse temaene på en meningsfylt måte eller i alle fall ha et forslag til hvordan det kan tas opp, vet jeg ikke hvordan vi skal komme oss videre, sier nestsjef Bill Daly i NHL.

Foreløpig er over 300 NHL-kamper avlyst. Winter Classic-kampen 1. nyttårsdag er også avlyst på grunn av lockouten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere