RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen nåde i Garmin-leiren

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Alex Rasmussens kontrakt med laget er annullert.

Danske Alex Rasmussen er i tøft vær for tiden. Tirsdag ble det klart at dansken har fått sparken fra HTC-Highroad.

Les mer:Dansk VM-håp fikk sparken

Årsaken var at dansken hadde pådratt seg tre brudd på meldeplikten. Det var ingen nåde i HTC-laget, og Rasmussen ble kastet på hodet og ræva ut.

HTC legges imidlertid ned etter sesongen, noe som gjør at deres ryttere har hatt lov til å signere for andre lag. Blant de som hadde gjort dette var Alex Rasmussen.

Les også:«Flaut og sjokkerende»

Annullert
Jonathan Vaughters og resten av Garmin-Cervélo-laget hadde klart å kapre seg den sterke dansken. Det var de helt sikkert glad for, men nå har Garmin-pipa fått en annen lyd.

Det amerikanske storlaget vil nå annullere kontrakten til 27-åringen allerede før den har begynt.

- Vår policy er streng. I lys av denne situasjonen vil ikke Alex Rasmussen komme til vårt lag, sier laget til flere medier.

Fikk rett
Da procycling.no snakket med Johan Kaggestad tidligere på torsdag, nevnte også den erfarne sykkelkommentatoren at han hadde en mistanke om at Garmin ville annullere kontrakten til dansken.

- Han har signert for Garmin, men det er nok en god mulighet for at de nå har en juridisk mulighet til å annullere den kontrakten.

Kaggestad fikk rett, og så gjenstår det å se om Rasmussen finner et lag før neste sesong. Hvis ikke kan alt tullet med meldeplikten ha kostet dansken karrieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere