*Nettavisen* Sport.

Ingen plass til toppscoreren

Men Elene Moseby Torre drømmer likevel om å ta en unik trippel i norsk fotball.

15.08.06 15:06

Hun er serieleder, hun er med i cupen, og hun topper toppscorerlistene. Likevel er det ikke plass til Elene Moseby Torre i landslaget som skal møte Ukraina borte om to uker, men Team Strømmen-spissen understreker at det er helt udramatisk.

- Jeg hadde ingen forventninger om å komme med i landslagstroppen, og føler at det kun er de siste par kampene hvor det har løsnet.

28-åringen ble mor sent forrige år, og brukte lang tid på å finne tilbake til gamle takter. Til tross for seks landskamper, den siste for to år siden, har imidlertid ikke landslaget vært i hennes tanker denne sesongen.

- Nei, dette er min siste sesong, jeg har trent altfor lite i år og har akkurat begynt i full jobb igjen, så landslaget har jeg ikke ofret en tanke. Jeg er sikker på at de klarer å kvalifisere seg uten meg, understreker måljegeren.

Mens det ikke var plass til Moseby Torre, valgte landslagstrener Bjarne Berntsen å ta med en av Team Strømmen-spissens argeste konkurrenter til toppscorertittelen i år, Arna-Bjørnars Elise Thorsnes.

- En meget ung og spennende spiller, mener Moseby Torre om konkurrenten Elise Thorsnes, som akkurat har rundet rundet 18 år.

Selv om det ikke ble plass på landslaget i VM-kvalifiseringskampen i Ukraina, har den ferske mammaen til Tobias på ti måneder en drøm i sin siste sesong som fotballspiller:

- Seriegull, cupgull og toppscoretittel! Muligheten er der, mener Torres, og har tallene som støtter henne:

Hun har flest seriemål med sine 12 nettkjenninger, mens Team Strømmen leder tabellen og skal snart møte Fløya i kvartfinalen av cupen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.