RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Geir Olsen/ Scanpix

Ingen Rise for Lyn

Sist oppdatert:
Lyn desperate etter ny venstreback.

Lyn sendte en forespørsel om å få låne Ham-Kams John Anders Rise siden de er ute etter en ny venstreback. Rise svarte kjapt nei.

– Hvorfor skulle jeg bytte klubb nå? Det har virket som det er litt kaos der, sportslig og økonomisk. tillegg trives jeg veldig godt i HamKam. Etter at jeg kom inn igjen på laget, har jeg kost meg hver eneste dag, sier Rise til HA-sporten.

Etter at Vegard Skogheim tok over trenerroret har pilen pekt oppover for Rise, og det hadde dermed blitt litt gambling å bytte klubb.

HamKam ville i utgangspunktet ikke låne ut spilleren, men takket ja på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Ettersom det ikke var aktuelt for spilleren, blir han værende i HamKam.

Istedenfor å unngå nedrykk med Lyn, vil det heller bli opprykkskamp med HamKam. Men aller først må de vinne dagens kamp mot Sogndal.

– Tap er ikke tema. Vi skal ha tre poeng. Vi har hatt en bra treningsuke, og er trygge og gode hjemme. Er rolige og ikke redde for å tape. Vi har nok litt å gå på der på bortebane, men nå er det hjemmekamp. Vi skal spille vårt eget spill og styre. Vi gleder oss, sier Rise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere