Gå til sidens hovedinnhold

Ingen Rise for Lyn

Lyn desperate etter ny venstreback.

Lyn sendte en forespørsel om å få låne Ham-Kams John Anders Rise siden de er ute etter en ny venstreback. Rise svarte kjapt nei.

– Hvorfor skulle jeg bytte klubb nå? Det har virket som det er litt kaos der, sportslig og økonomisk. tillegg trives jeg veldig godt i HamKam. Etter at jeg kom inn igjen på laget, har jeg kost meg hver eneste dag, sier Rise til HA-sporten.

Etter at Vegard Skogheim tok over trenerroret har pilen pekt oppover for Rise, og det hadde dermed blitt litt gambling å bytte klubb.

HamKam ville i utgangspunktet ikke låne ut spilleren, men takket ja på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Ettersom det ikke var aktuelt for spilleren, blir han værende i HamKam.

Istedenfor å unngå nedrykk med Lyn, vil det heller bli opprykkskamp med HamKam. Men aller først må de vinne dagens kamp mot Sogndal.

– Tap er ikke tema. Vi skal ha tre poeng. Vi har hatt en bra treningsuke, og er trygge og gode hjemme. Er rolige og ikke redde for å tape. Vi har nok litt å gå på der på bortebane, men nå er det hjemmekamp. Vi skal spille vårt eget spill og styre. Vi gleder oss, sier Rise.

Kommentarer til denne saken