*Nettavisen* Sport.

Ingen så Inter øke

Foto: Scanpix

Oppgjøret mellom Chievo og Inter var blant fire kamper som gikk for tomme tribuner i Italia i dag.

11.02.07 22:34

Inter har fremdeles stø kurs mot «Scudetto'en», etter 2-0 seieren i Verona. Men Inter-fansen diskuterte ikke scoringene av Adriano og Hernan Crespo på tribunen under kampen.

De slapp nemlig ikke inn.

Årsaken er selvfølgelig drapet på politimann Filippo Raciti under Sicilia-derbyet forrige helg. I forsøk på å ta et endelig oppgjør med pøbelkulturen på italienske tribuner, er kun Olympiastadion i Roma og stadionanleggene i Genoa, Siena, Cagliari, Torino og Palermo godkjent som kamparenaer i Serie A inntil videre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: EPA/Scanpix

Forbudet resulterte i en fredelig markering blant Inter-fansen utenfor stadionanlegget i Verona. Også hjemmefansen møtte opp i et mindre antall, men det er ikke meldt om ubehageligheter fra Italia foreløpig.

I Milano slapp kun 37 000 sesongkortholdere inn på Guiseppe Meazza stadion. De fikk se vertene vinne 2-1, blant annet etter en kanonscoring av Marek Jankulovski. Ronaldo fikk for øvrig sin debut for Milano-klubben.

- Han spilte i en halvtime, laget tre sjanser, så farlig ut på langskudd og gjorde en god jobb med å frigjøre seg fra oppasserne sine. Han må forbedre sin fysiske tilstand, men jeg tror han vil bli veldig viktig for oss, sier trener Carlo Ancelotti til Sky Italia.

Med Inters 15. strake Serie A-seier, troner de smått utrolige 11 poeng foran Roma på tabellen.

Sjekk tabell og resultater her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.