Gå til sidens hovedinnhold

Ingen Soma-avklaring

Det er fortsatt usikkert hvor Ragnvald Soma spiller neste sesong. Brann vil gå nye runder internt før klubben bestemmer seg for om budet på Bryne-spilleren heves.

- Jeg skal ha møter med Mons-Ivar Mjelde og andre internt i klubben i løpet av dagen, før jeg kan si noe om vi vil heve budet. Hvis så skjer vil vi trolig ta kontakt med Bryne i løpet av ettermiddagen, sier sportslig leder i Brann, Per Ove Ludvigsen, til TV 2 Nettavisen.

- Feile summer

Det ble i går spekulert i at Brann hadde lagt inn et bud på i overkant av 1 million på den tidligere West Ham-spilleren, mens Brynes forlangende trolig ligger rundt 2,5 millioner. Ludvigsen hevder imidlertid at dette er helt feil.

- Beløpene som ble nevnt er helt feil. Jeg vet ikke hvem som har lekket dette, men det er langt fra sannheten, sier han.

Scharner kan velte Soma-overgang

Brann venter også tilbakemelding fra Austria Wien på henvendelsen om å få leie Paul Scharner. Den østerrikske landslagsspilleren imponerte da han for noen uker siden var på treningsbesøk i Bergen, men så ut til å glippe til belgiske Lokeren. Nå er han høyaktuell for Brann igjen.

- Vi er i dialog med Austria, og venter en snarlig tilbakemelding på om det går i orden. Hvis han kommer til oss må jeg diskutere med trenerteamet hva det vil ha å si for den videre spillerjakten, sier Ludvigsen.

Brann ønsker Scharner primært som høyreback, men østerrikeren har signalisert at han helst vil spille defensiv midtbane - samme posisjon som bergensklubben ønsker å bruke Ragnvald Soma i.

- Vi må avklare hvor vi eventuelt skal bruke ham. Det er ikke sikkert vi har mulighet til å hente både Scharner og Soma til klubben, sier Ludvigsen.

Dermed kan det paradoksale skje at Bergens-klubben lykkes så bra i spillerjakten at de må gi slipp på Ragnvald Soma.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem