Gå til sidens hovedinnhold

Ingen søster-finale i Miami

Det blir ingen finale mellom søstrene Williams i Nasdaq-100 Open. I natt var det over og ut for Venus.

Venus Williams slet med en fotskade, men var likevel nær ved å gå videre. Hun måtte imidlertid gi tapt i det avgjørende tie-breaket, som femteseedete Elena Dementieva vant.

Skade i ankelen
Den russiske jenta tok det første settet 6-3, og kunne vunnet i to strake, om hun bare hadde klart å holde hodet kaldt. Hun ledet 5-4 i det andre settet, og skulle bare serve hjem kampen. Det klarte hun ikke, og Venus kom inn i kampen igjen.

Hun pådro seg imidlertid en skade i ankelen, etter at hun landet forkjært etter en forehand, men hun ble teipet opp og klarte å fullføre.

- Jeg måtte bare spille videre som om ingenting plaget meg. Jeg følte uansett at jeg ikke spilte min beste tennis, samtidig som hun gjorde det, sa Venus etter kampen.

Hun hadde faktisk muligheten til å serve hjem kampen på stillingen 5-3 i det avgjørende settet, men Dementieva kom tilbake, mye takket være fire dobbeltfeil i det ene gamet.

Ikke forbi kvartfinale
- Helt fra starten av kampen hadde jeg følelsen av at jeg hadde en sjanse til å slå henne. Men hun er en fantastisk spiller, så man vet aldri, sa Dementieva.

Turneringen i Miami er Venus’ fjerde turnering i år. Hun har ennå til gode å ta seg forbi kvartfinalen.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året