RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ingen stopper denne mannen

Sist oppdatert:
- Han kommer til å vinne årets French Open, sier Norges beste tennisspiller, Jan Frode Andersen, om Rafael Nadal. Torsdag knuste 18-åringen storspilleren Dominik Hrbaty.

18-åringen ble den yngste spilleren på 15 år som vant en Masters-turnering, da han gikk til topps i Monte Carlo forrige helg. I ATP-turneringen i Barcelona har han bare fortsatt.

Han brukte bare 15 minutter på å vinne et sett mot Gilles Muller onsdag. Muller er ukjent, men i torsdagens kamp møtte Nadal enn alt annet enn ukjent motstander. Hrbaty har vært i kvartfinalen både i Miami og Australian Open i år, men mot Nadal ble også han en lilleputt.

18-åringen knuste slovaken 6-1, 6-2.

Norges beste tennisspiller, Jan Frode Andersen, lanserte spanieren som den neste store innen tennisen i fjor. Han er ikke mindre imponert i år.

- Det er ingen som spiller tyngre enn ham. Han slår så hardt og så tungt. I tillegg beveger han seg perfekt til tross for at han er 1,90 høy. Han har ingen svakheter fra grunnlinjen, sier Andersen.

- Det som også imponerer er at han spiller så mye som han gjør. Han reiste rett fra Miami til Valencia, vant i Monte Carlo og dro rett til Barcelona. I Barcelona spiller han ikke bare single heller. Han deltar også i double. Spanierne sier at han er den som har mest energi av alle de spanske spillerne, fortsetter Norges beste tennisspiller.

Og kommer med følgende tips for French Open:

- Det er et råtips. Nadal har aldri spilt i French Open før, men jeg tror han vinner hele turneringen. Jeg kan ikke se noen som kan stoppe ham, sier Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere