Gå til sidens hovedinnhold

Ingen stopper KFUM/Oslo

Formlaget KFUM/Oslo fortsetter å øse inn mål. Sist ble Vestli sendte hjem med 0-8 i sekken, og KFUM/Oslo topper tabellen med full pott og 32-3 i målforskjell.

Ekeberg: Nå var ikke Vestli så alt for gode da, sier to-målsscorer Tor Øyvind Reinemo.

Og akkurat slik vil situasjonen være for KFUM/Oslo i de aller fleste seriekampene denne sesongen. Det blir "bading", og 4-0 seieren i cupen mot 2. divisjonslaget Åmot viste vel at laget hører hjemme en divisjon høyere opp.

Serien er rar i år, for det er mange kamper vi sikkert kan vinne med to-sifret. Så plutselig møter vi Lyn 2, som er kjempegode. Og da spørs det om matchingen har vært litt for dårlig resten av sesongen, sier Reinemo.

Cupen

I så fall får KFUM/Oslo bruke cupkampene til å trene seg opp til møtet med reservene til Lyn. For onsdag 13. juni kommer Skeid på besøk til Ekeberg kunstgress for å kjempe om en plass i tredje runde i NM.

Det blir moro, og den kampen gleder vi oss skikkelig til, sier Reinemo.

Tror du på seier?

På papiret har vi ikke en sjanse, men Skeid slet veldig med Skjetten i første runde. Så vi skal i hvert fall gi alt for å slå dem, sier 23-åringen.

Litt Barcelona

KFUM/Oslo har levert flere gode sesonger i 3. divisjon, og Esten O. Sæther har lagt et meget godt grunnlag for årets mannskap. Denne sesongen har han overlatt hovedansvaret til spillende trener Ståle Andersen, og enda noen nye tanker er bragt inn. Vi spiller litt annerledes med Ståle, og han er jo også en super Barcelona-fan. Så vi prøver vel å se litt ut som dem, sier Reinemo.

Og det betyr?

At vi skal trille ball langs bakken, og ikke kaste den bort unødvendig, sier Reinemo. Mot Vestli holdt det i hvert fall i massevis. Reinemo scoret to ganger, og tok ett mål inn på toppscorer Jon André Sæther. Sistnevnte har 17 mot Reinemos 9 i serie og cup.

Målet er å ta han igjen, smiler Tor Øyvind Reinemo.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis