Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen straff å spille Europa League

André Villas-Boas vil forandre Tottenham-spillernes holdning til Europa League.

Tottenham Hotspurs tidligere manager, Harry Redknapp, kalte det å spille i Europa League «en straff» som ødela for spillet i Premier League. Den holdningen deler ikke klubbens nye manager, André Villas-Boas.

Portugiseren vant turneringen med Porto i 2011 og har lyst til å gjenta suksessen med Spurs. Han innser at han må forandre spillernes holdning til turneringen for at det skal kunne skje.

- Det viktigste er å forandre spillernes holdning, slik at disse midtukekampene blir viktige igjen. Tottenham gikk glipp av Champions League fordi Chelsea vant den turneringen, men hvis dette hadde vært en Champions League-kamp, ville de fleste spillerne ha sørget for at de var helt klare for den, sier Villas-Boas ifølge The Independent.

- Derfor må vi, på bakgrunn av den respekten vi har for turneringen, først skape den vanen at spillerne hviler ut før disse midtukekampene, og blir vant til å spille disse kampene. Jeg er sikker på at deres mentale innstilling til kampene, og fysiske forutsetninger, vil være veldig mye bedre nå enn før, legger han til.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', '91DDE4EAF1E142B38C2B3E0406EDB664', '841o8ijhy3ru13od54iviyf5n', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-841o8ijhy3ru13od54iviyf5n', 'eplayer14');

Villas-Boas omtaler Europa League som en «ekstremt vanskelig turnering» som bør promoteres. Han regner likevel med å måtte gjøre endringer fra sin foretrukne startellever, ettersom det bare er tre dager igjen til Tottenham skal møte QPR i Premier League.

Emmanuel Adebayor står over kampen mot Lazio på grunn av en sliten knehase, mens nykommerne Hugo Lloris og Clint Dempsey er ventet å spille fra start.

Tottenham og Lazio møter også Maribor og Panathinaikos i gruppespillet. Alle kampene kan følges direkte på www.nalive.no.

Reklame

Her kan du levere Lotto