(Sandnesposten): (Sandnes Ulf–Raufoss 0–0): Det var bortelaget som skapte de tre største sjansene i første omgang. Først med Loris Mettler. Midtbanespilleren skulle styre ballen med hodet i lengste hjørnet. Hele stadion holdt pusten. Noen feiret mens andre fortvilte da ballen snek seg på yttersiden av stolpen.

Så var det to ganger Aslak Falch som hindret baklengs. Først avverget han med en herlig relasjonsredning etter en heading fra hjørnespark, så forflyttet han seg litt senere i omgangen som en krabbe sidelangs. På den måten fikk han kroppen foran headingen på bakerste stolpe. Igjen var et Mettler som avsluttet og reiv seg i håret.

Nesten-sjanser

Sandnes Ulf hadde tre sjanser, men de var ikke veldig store. Ingvald Halgunset og Artan Memedov avsluttet inne i feltet, men det skulle mye til for at forsøkene skulle gått inn. Belli Moldskred skjøt også fra utenfor 16-meteren. Keeper reddet markkryperen.

Dermed var det målløst til pause. Den største sjansen til Ulf var det kanskje Martin Ramsland som sto for. Han ble spilt gjennom, og ble felt utenfor 16-meteren i det han skulle servere ballen til Memedov foran mål.

2. omgang

Helt i starten på andre omgang var Raufoss igjen svært farlig frempå. Sivert Westerlund skjøt hardt mot høyre hjørne, men igjen var Falch nede med høyreflanken. Ny flott redning av keeperen.

Etter en periode med litt stillingskrig smatt Artan Memedov gjennom på høyre. Avslutningen fra skrått hold traff midtstopperen før den klasket i stolpen.

Raufoss fortsatte å skape sjanser. Ikke så store som i første omgang, men de tvang i realiteten det beste ut av Falch hele kvelden.

Sjanserik slutt

I løpet av andre omgang satte Berntsen innpå både Markus Myre, Jonas Aune og Fredrik Torsteinbø.

Raufoss hadde sin mulighet, men den ble blokkert av Espen Hammer Berger.

Sandnes Ulf hadde to sjanser i overtiden. Først ved Martin Ramsland da han tverrvendte i feltet, så headset Belli Moldskred utenfor på corneren Ramsland nettopp hadde sørget for.

Se vurdering av spillerne under: