Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen tvil om at Chelsea er best

Lørdagens store duell mellom Premier Leagues to rikeste klubber har en ydmyk vert.

- For øyeblikket er Chelsea, uten tvil, det beste laget i landet, fastslår Manchester City-manager Mark Hughes ifølge engelske medier.

Laget hans tar imot serielederen til lørdagens senkamp i Premier League. City har selv bare ett tap i serien denne sesongen - borte mot byrival Manchester United.

Midtbaneskjold
Men nå har de blå sju strake uavgjortkamper i ligaen, og da kreves det nivåhevning om det skal bli poeng mot Chelsea.

- Defensivt er de stødige som fjell og de har alltid vært farlige foran mål, analyserer Hughes om lørdagens motstander.

- Men slik de stiller nå, med fire mann på midtbanen, gjør det veldig vanskelig å bryte gjennom. Selv om du kommer gjennom midtbaneskjoldet, må du fortsatt overvinne John Terry og kameratene hans, sukker Mark Hughes foran storkampen.

Chelseas manager Carlo Ancelotti poengterer dog at ingenting er avgjort på forhånd.

- At de ikke har vunnet på sju kamper, mens vi topper tabellen, betyr at de kommer til å være veldig motiverte, bemerker Ancelotti.

City vant, Chelsea tapte
Og heller ikke City-manager Hughes har på noen måte gitt opp eget lag. I onsdagens ligacupkvartfinale mot Arsenal (3-0-seier) var det nettopp det defensive han var mest fornøyd med.

- Det blir viktig at vi fortsetter i samme spor som onsdag. Med et bra defensivt spill, gir man seg selv sjansen til å vinne kamper, poengterer Hughes.

Et stort lyspunkt for City er at de fikk en skikkelig opptur i onsdagens ligacupkamp. Seieren mot Arsenal betyr at de er klare for sin første semifinale på lang tid. Chelsea på sin side tapte på straffespark borte mot Blackburn.

I den kampen manglet blant andre Ashley Cole, men han er nå tilbake. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken