Gå til sidens hovedinnhold

Ingen V75-spillere tok gigantpotten

Med hele 45 millioner i potten var V75-løpene imøtesett med stor spenning på Forus travbane i Stavanger lørdag. Det ble imidlertid små premier i en omgang preget av favoritter.

Den gedigne storpotten går dermed videre til neste lørdag da det er Jarlsberg Travbane i Tønsberg som er arrangør.

Alt i det første løpet fikk spillerne som håpet på storgevinsten seg en liten knekk da favoritten Børke Prinsen vant til tross for et dårlig startspor.

- Han vant med krefter på lager, sa vinnerkusken Kjetil Djøseland etter den sterke seieren.

Magnetic Power strålte
Topphesten Magnetic Power var omgangens største favoritt, og var da også den hesten som imponerte mest på den regnvåte banen. Han travet kruttsterke 1.11,9 på en bane som langtfra var perfekt.

- Nei, forholdene tatt i betraktning var dette en topp prestasjon av hesten. Jeg kunne ikke kjøre ham for fullt rundt svingene, men var sikker på seier da vi styrte ut på oppløpet. Han har hatt uflaks med startsporene når vi har forsøkt oss mot de beste, men i dag vant han svært enkelt. Han starter trolig i et V75-løp på Jarlsberg Travbane førstkommende lørdag, sa vinnerkusken Thor Borg.

Meget god var også tredjevalget Stjernepjolter som holdt unna for storfavoritten Kallvados i det sjette løpet. Kallvados galopperte bort sjansene sine på startsiden, men travet et sterkt løp etterpå. Han kunne imidlertid ikke gjøre noe med Stjernepjolter som fikk bruk for kjempekreftene sine på den tunge banen.

Dobbeltseier til Hamre
Frode Hamre kunne reise fra Stavanger med hevet hode. To seirer ble det til stallens hester, og yngstebror Hamre var da også svært fornøyd med dagen.

- Ja, helt klart. Både Helluvaguy og Dalshan As måtte trave den tunge veien utvendig for lederne og tok fortjente seirer. Helluvaguy utvikler seg akkurat slik vi håper. Dette kommer til å bli en riktig fin hest på sikt. Dalshan As slet med baneforholdene, men samlet seg mesterlig og vant fordi han har et godt løpshode, sa dagens kusk på Forus travbane.

- Min største seier, jublet amatørkusken Petter Braadland etter å ha sendt fjerdevalget Hex Postman først over målstreken i det femte løpet. Det andre løpet var en åpen affære på forhånd, men Sesmar var nestfavoritt og hardt betrodd. Han hadde ikke konkurranse og imponerte stort da han vant for Øystein Tjomsland.

Det blir 9998 kroner for sju rette og 60 kroner for seks rette. Fem rette gir ingen utbetaling. (©NTB)

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot