Gå til sidens hovedinnhold

Ingen veldedighet i Brann

Mons Ivar Mjeldes brede tropp kan være i ferd med å bli en aldri så liten hodepine.

(iBergen.no): Brann skal i utgangspunktet stille med samme lag mot Sandefjord lørdag som mot Start forrige helg. Brann-treneren skal også ha med samme 18-mannstropp. Eneste usikkerhetsmoment er Bengt Sæternes som har vært til behandling i Bodø og som testes i ettermiddag.

Rasende
En spillesugen Trond Fredrik Ludvigsen blir dermed igjen satt ut av troppen og henvist til TV-skjermen. Han forlot torsdagens Brann-trening uten å ville snakke med noen - rasende. Ramiro Corrales har tidligere denne uken varslet til iBergen.no at han vil ta en prat med Mjelde dersom han ikke får spille mer regelmessig. Foran Start-kampen blåste også Robbie Winters ut etter igjen å ha blitt satt på benken.

Mjelde har fått dobbel dekning på nærmest alle plasser i tillegg til konkurransen om plassene som han ønsker.

- For å nå målet vårt er vi avhengig av alle mann. Vi lar ikke spillere slippe til som veldedighet, det er vel ikke derfor de er her heller. De som er her er kommet for å konkurrere og det er tøff kamp om plassene. Det er slik hverdagen er, understreker en tydelig Mjelde til iBergen.no.

Mjelde understreker også at kampene kommer tett både i løpet av mai og i juni og at flere av de nest beste kommer til å få spilletid.

- God moral
Selv om spillere så smått har begynt å murre på grunn av lite spilletid mener Brann-kaptein Martin Andresen at moralen i troppen er god.

- Det er aldri morsomt for spillere som er vant til å spille ikke å få være med. Jeg føler at moralen i troppen fortsatt er god, sier Andresen til iBergen.no.

Han var for øvrig svært pigg på torsdagens trening, noe som bør være til glede for alle Brann-fans.

Dersom Sæternes ikke består en test i ettermiddag er det duket for Robbie Winters på topp. Han hadde ikke noe godt innhopp da han fikk muligheten mot Start sist, men føler seg i form og klar til å ta over for egersunderen.

- Jeg føler meg klar dersom treneren gir meg muligheten. Jeg synes jeg har prestert på trening og med ham (Sæternes) ute er jeg klar til å steppe inn. Ingen av de som blir satt på benken er fornøyd med det, det er mye konkurranse her, så vi får se, sier Winters.

Klar for spill
Også Erik Huseklepp mener han er i form og klar til å bidra dersom han skulle få muligheten. Teknikeren og lynvingen må likevel belage seg på å være blant de syv på benken.

- Jeg har selvfølgelig lyst å spille mer. Det er aldri gøy å sitte på benken. Jeg føler meg i form og mener jeg er klar dersom han (Mjelde) mener jeg skal starte.

Fra før har også reservekeeper Johan Thorbjørnsen gitt klare ytringer om at han ikke er fornøyd med tilværelsen som benkevarmer.

Laget til Brann blir trolig slik (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Kristjan Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli, Ardian Gashi, Martin Andresen, Petter Vaagan Moen – Thorstein Helstad, Bengt Sæternes (Robbie Winters).

Benken: Johan Thorbjørnsen, Ramiro Corrales, Armann Björnsson, Helge Haugen, Erik Huseklepp, Tijan Jaiteh, Robbie Winters (Trond Fredrik Ludvigsen).

Les flere saker på iBergen.no.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien