RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Ingen Winters mot Halmstad

Sist oppdatert:
STEMMEMYREN (TV 2 Nettavisen): Brann stiller uten Robbie Winters i Royal League-oppgjøret mot Halmstad. Toppscoreren må hvile sin vonde lyske.

Robbie Winters er Branns toppscorer denne sesongen med 13 mål i serien og 12 i cupen. Men når rødtrøyene går på banen i åpningskampen i Royal League torsdag, er det uten skotten på banen.

- Robbie er ikke aktuell på torsdag. Han har fått noen sprøyter i dag og spiller ikke. Forhåpentligvis er han klar til Royal League-kampene i desember, sier trener Mons Ivar Mjelde.

Trioen Olafur Ørn Bjarnason, Helge Haugen og Paul Scharner sto over treningen tirsdag. De pleiet småskader etter cupfinalen. Men alle skal være klar til torsdagens kamp.

- Resten skal være inntakt. Så vi er klar. Vi skal stille skarpskodd, sier Mjelde.

- Det er ikke så alvorlig. Jeg er klar til torsdag, sier Haugen til TV 2 Nettavisen.

Hvem som erstatter Winters er usikkert.

- Jeg har Charlie Miller, Kristian Ystaas, Arve Walde og Thomas Lund. Vi får se. Halmstad har ikke all verdens fart i forsvaret, så vi vil ha folk som kan løpe fort der fremme, sier Mjelde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere