Gå til sidens hovedinnhold

Ingvild Isaksen legger opp

Den norske landslagsspilleren sliter med kroppen, og ser seg nødt til å avslutte karrieren.

Saken oppdateres.

Den norske landslagsspilleren Ingvild Isaksen (30) har bestemt seg for å legge opp. Det bekrefter hun selv på Instagram.

- Da var det over.. Det er med ekstremt blandede følelser at jeg nå ser meg nødt til å legge fotballskoene på hylla. Det er tungt å måtte gi tapt etter å virkelig ha gitt det et helhjertet forsøk. Men det er viktig for meg å ha et kne som jeg kan leve med og være aktiv med i fremtiden, derfor er jeg nødt til å si at nå er det nok, skriver den norske fotballspilleren på Instagram.

Sommerens fotball-VM i Frankrike har vært et mål for Isaksen, men det målet gir hun nå opp.

- Jeg er skuffet over at kroppen ikke vil mer, og jeg er lei meg for at jeg må avslutte på denne måten. Det er også tøft å måtte gi seg uten å nå målet om å spille VM. Samtidig har det siste året vært så tungt at jeg er litt lettet over å skulle få slippe å prøve å bestige et fjell som ikke kan bestiges, skriver hun videre.

Isaksen har gjennom karrieren slitt tungt med kneskader. Det er også det som gjør at hun nå må si stopp.

- Jeg har fått beskjed om å legge skoene på hylla. Det er for mye slitasje i kneet, så for at jeg skal ha et kne som fungerer i fremtiden, så burde jeg slutte å spille fotball, sier hun til NRK.

Kommentarer til denne saken