Spanjolen er én av flere store stjerner som har gått gradene i Barcelona og som var en del av laget som på 2000-tallet gjentatte ganger gikk helt til topps i europeisk fotball.

Iniesta forlot Barcelona etter over 400 kamper for klubben i 2018, men 35-åringen er fortsatt aktiv som fotballspiller i japanske Vissel Kobe.

Les også: Ekspertene spår. Dette blir sommerens villeste overganger (+)

Vil tilbake til Barcelona

I et større intervju med engelske The Guardian forteller Iniesta som i likhet med de fleste andre fotballspillere venter på at fotballen skal starte opp igjen, at han i fremtiden ser for seg en retur til Barcelona.

- Jeg har alltid sagt at jeg ville elsket å returnere til Barcelona. Alt avhenger av i hvilken rolle det vil være, hvordan situasjonen er og hvem som er i klubben. Med tanke på alt jeg har opplevd der, og følelsene jeg har for klubben, så ville jeg elsket å dra tilbake, forteller Iniesta.

Men først vil han spille litt mer fotball.

- Akkurat nå så prøver jeg å forlenge spillerkarrieren min så lenge som mulig. Jeg ønsker å sparke en ball så lenge som jeg klarer fordi det er noe som gjør meg lykkelig. Jeg har en kontrakt som varer frem til 2021, men jeg tar en vurdering etter hver sesong og jeg føler meg bra og motivert, sier Iniesta.

Les også: Lars ble korona-smittet på fotballtur til Liverpool

Tror flere vil returnere til Barcelona

Iniesta spår samtidig at mange av hans tidligere lagkamerater igjen vil bli å se i Barcelona i en eller annen funksjon for klubben i fremtiden.

Han trekker frem spillere som Carles Puyol, Xavi og Victor Valdes.

- Vi er alle folk som har vært i klubben i hele vårt liv og som har et pluss som andre ikke har. Øyeblikket kan komme der alle de spillerne møtes igjen i klubben, forklarer Iniesta.

- Det er utvilsomt at spillere som Victor, Xavi og Puyol må returnere til klubben. Noe annet gir ikke mening, forteller den tidligere Barcelona-kapteinen.

Les også: Kjedelig uten idrett på TV. Her er 15 sportsfilmer du bør se (+)

Flere utfordringer for Barcelona

Når det vil skje gjenstår imidlertid å se.

Den siste tiden har Barcelona fått mye oppmerksomhet for det som fremstår som et fullstendig kaos på ledersiden.

Barcelona opplever også i likhet med de fleste andre klubber utfordringer i forbindelse med koronakrisen.

Klubben leder for øyeblikket LaLiga, men det er usikker om eller eventuelt når ligaen starter opp igjen som følge av koronaviruset.