RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Inn på teppet etter Nordlie-kritikk

Kruttrøyken hadde knapt lagt seg. Så fyrte Hans Erik Ramberg av en ny salve mot Tom Nordlie.

Flere FFK-spillere gikk til kraftig angrep på trener Tom Nordlies lederstil etter nedrykket i høst, og det i full offentlighet. Ifølge Fredriksstad Blad skal så mange som 14 spiller ha ønsket å fjerne Nordlie.

30. november fastslo imidlertid begge styrene i Fredrikstad at treneren har full tillit, og følgelig at han fortsetter i jobben.

Da skulle man kanskje tro at spillerne forholdt seg lojale, men det var ikke lenge våpenhvilen varte. Onsdag rettet Hans Erik Ramberg nye skyts mot treneren i et nettmøte med Fredriksstad Blads lesere.

Blant annet fikk Ramberg følgende spørsmål: «Hei! Dette er et ja eller nei-spørsmål. Er Tom Nordlie den rett mann for FFK?»

Her er svaret: «Nå skjønner jeg hvordan politikere har det. De er jo ikke kjent for å svare nei/ja, akkurat. Men det kan være vanskelig. Sånn dagens hovedtrener har ledet og håndtert spillergruppen i den tiden vedkommende har vært her, må svaret mitt bli nei. Jeg kan ikke stå inne for den type ledelse som har blitt praktisert for å unngå nedrykk. Dette har jeg også forklart ledelsen i FFK.»

At Ramberg mener dette er kanskje ikke så oppsiktsvekkende, men at han gjentar det offentlig må kunne betegnes som spesielt.

Nå er han innkalt på teppet til klubbdirektør Runar W. Henriksen.

- Vi har nå to styrer som har tatt en avgjørelse og gått ut med sin tillitserklæring til Tom Nordlie. Da forventer jeg at man tar det til etterretning og følger beslutningen, sier FFK-direktør Runar Henriksen til f-b.no , og bekrefter at han har bedt om en forklaring fra Ramberg.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere