Gå til sidens hovedinnhold

Innbytter Hansen med to overtidsmål

Lovetsj (NTB): Innbytter Hege Hansen trygget i havn Norges 3-0-seier borte mot Bulgaria med to mål på overtid i EM-kvalifiseringen for kvinner lørdag. Seieren gir fortsatt håp om norsk EM-plass.

Det norske kvinnelandslaget var klart best i bulgarske Lovetsj, men slet lenge med å sette ballen i mål. De norske gjestene gikk mot en ettmålsseier, men innbytter Hansen ordnet til slutt en klar bortetriumf helt på tampen.

21-åringen kom på banen som innbytter i det 84. minutt og kort tid senere var hun tomålsscorer for Norge. Målene kom etter innlegg fra Emilie Haavi og Elise Thorsnes.

Tidligere i kampen hadde Klepp-spiller Gry Tofte Ims sendt Norge i føringen etter 70 minutter. 26-åringen roet med det nervene på den norske benken, som hadde vært vitne til flere forspilte sjanser mot ett tamt bulgarsk lag.

Norge står med ni poeng og er nummer tre etter fem spilte kvalifiseringskamper i gruppe 3. Lørdagens seier var viktig etter en skjev start på den lange veien mot et EM-sluttspill. Eli Landsems lag har tre seirer og to tap å vise til så langt.

Island topper gruppen med 13 poeng etter like mange spilte kamper som Norge. Islendingene kan rykke fra med poeng mot Belgia senere lørdag. Belgierne er nummer to med elleve poeng. (©NTB)

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen